avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Accident rutier
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Accident rutier

Buna ziua, in anul 2016 tatal meu a fost implicat intr-un accident rutier, el pe bicicleta fiind, l-a acrosat din spate o masina de politie.
Am angajat un avocat, am facut plangerea la politie am vrut sa vedem dosarul si procesul verbal de la locul accidentului, insa, desi avocatul a perceput onorariul la inceput, nu ne-a dat nimic care sa ateste ca i'am dat banii si ne tot amana spunand ca dosarul este la procuror si nu il poate vedea intrucat procurorul nu da un raspuns solicitarilor lui de a vedea dosarul.
Intrebarea mea este: atat dureaza de mult sa procuri un proces verbal? Ce pot sa fac in situatia data daca ma consider inselata de avocat?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Sora mea a fost implicată într-un accident rutier, fiind pe ... florentinavlad39 florentinavlad39 Sora mea a fost implicată într-un accident rutier, fiind pe bicicleta, pe drum cu prioritate, șoferul a acroșat o pe partea stângă. Are 6zile ... (vezi toată discuția)
Ajutor - contraventie panaitcostel panaitcostel Buna ziua.Sunt nou pe acest forum si apelez la d-voastra pentru a ma sfatui(daca se poate)in o problema. Anul trecut,in luna iunie,am fost implicat in un ... (vezi toată discuția)
In luna martie a acestui an am fost implicat intr-un accident ... Tanasiemarius Tanasiemarius In luna martie a acestui an am fost implicat intr-un accident rutier usor (tamponare), pe scurt am fost acrosat in trafic de un alt conducator auto, dupa ... (vezi toată discuția)