avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Certificat de inmatriculare suspendat!
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Certificat de inmatriculare suspendat!

Buna ziua!

Cum se interpreteaza suspendarea certificatului de inmatriculare prin ordinul presedintelui Anaf in cazul unei firme declarata inactiva de catre Anaf? Practic este o forma temporara de suspendare a firmei ,nu mai are drept de semnatura si stampila administratorul pe niciun fel de act?

multumesc

Alte discuții în legătură

Contribuabili inactivi liliana manolache liliana manolache Am avut un SRL a carei activitate a fost suspendata incepand cu 01 nov 2009, nu mai sunt salariati, nu am obtinut regim derogatoriu pentru declaratii si nici ... (vezi toată discuția)
Suspendare firma tibiscum tibiscum Buna ziua, va rog sa-mi spuneti care este procedura pentru suspendare activitate firma si ce declaratii mai trebueie depuse dupa aceea ? (vezi toată discuția)
Suspendare firma MISKI MISKI Buna ziua! Ce pasi trebuie sa urmez pentru a suspenda activitatea unei societati comerciale pe o perioada de 2 ani si 11 luni? Care sunt costurile? Va ... (vezi toată discuția)