avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil 2018
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil 2018

Buna ziua. Daca s-a marit salariul minim cu 1ianuarie, se mareste si indemnizatia pentru crestere copil? In conditiile in care suma veniturilor este mai mica decat minimul pe economie. Momentan primesc tot 85% din minimul brut pe economie din 2017(1450 ron)Nu ar trebuisa primesc 85% din minimul brut pe economie din 2018?(1900 ron). Multumesc

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie concediu maternal in continuare Noi4 Noi4 Buna ziua, Am inceput concediul maternal cu data de 26 oct 2017. La acea data, media veniturilor brute din ultimele 6 luni era peste plafonul celor 12 salarii ... (vezi toată discuția)
Prenatal ileana ely ileana ely Buna ziua! eu sunt in medical de 1 luna urmeaza sa intru in prenatal saptamana viitoare intrebarea mea este cat voi lua daca am salariul minim pe economie ? (vezi toată discuția)
Creștere indemnizație de crestere copil Monika007 Monika007 Buna ziua, am o intrebare!De la 1 ianuarie s-a mărit salariul minim pe economie, se mărește și indemnizația de creștere copil? (vezi toată discuția)