Buna ziua! eu sunt in medical de 1 luna urmeaza sa intru in prenatal saptamana viitoare intrebarea mea este cat voi lua daca am salariul minim pe economie ?
Buna ziua,
Baza de calcul al indemnizaţiilor de maternitate se determină ca medie a veniturilor brute lunare din ultimele 6 luni din cele 12 luni din care se constituie stagiul de cotizare.
De tinut cont este ca nu se retine CASS pentru concedii medicale, iar concediul de maternitate nu se impoziteaza, Cuantumul brut lunar al indemnizaţiei de maternitate este de 85% din baza de calcul.
Trebuie sa imi mentionati venitul brut din ultimele 6 luni, inclusiv zilele de contributie pentru a va calcula salariul (de la ce data ati intrat in concediu medical?)
Buna ziua! La actualul loc de munca figurez din 08-11-2017 avand salariul brut de 1450 iar de la 01-01-2018 s-a marit la 1900. La fostul loc de munca am avut contract de 4 ore cu salariul brut de 750
Buna ziua! as vrea sa stiu si eu daca sotul poate depune actele pentru crestere copil? eu in ultimele 12 luni am schimbat locul de munca dar el este la acelasi loc de munca .Multumesc!
Calcul prenatal
florina84
Buna ziua,
As dori sa stiu daca imi cauzeaza si in ce masura faptul ca in luna februarie 2017 am avut 13 zile fara plata si 7 medical, eu intrand in ... (vezi toată discuția)
Prenatal
Alexandra Marian
Cum se calculeaza prenatalul?....eu sunt angajata din august si am intrat in prenatal de pe 1 ianuarie, iar data nașterii ar fi pe 8 martie..cam cați bani ar ... (vezi toată discuția)