avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul prenatal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul prenatal

Buna ziua,

As dori sa stiu daca imi cauzeaza si in ce masura faptul ca in luna februarie 2017 am avut 13 zile fara plata si 7 medical, eu intrand in prenatal de la 01.03.2017.
In lunile decembrie si ianuarie am avut concediu medical,salariul brut 1250 respectiv 1450 in februarie.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 12:56, 12 Februarie 2017
Un concediu medical cod 01 luat inainte de concediul de maternitate cpod 08 reduce baza de calcul a concediului de maternitate, ceea ce inseamna o indemnizatie mai mica.
La fel poate afecta valoarea indemnizatiei pentru concediul de crestere a copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prenatal ileana ely ileana ely Buna ziua! eu sunt in medical de 1 luna urmeaza sa intru in prenatal saptamana viitoare intrebarea mea este cat voi lua daca am salariul minim pe economie ? (vezi toată discuția)
Calcul concediu prenatal si postnatal fleschiu fleschiu Buna seara,incepand din luna martie 2014 am avut concediu medical cod 01 pana pe 12/06/2014,din 13/06/2014 am intrat in concediu prenatal .Nelamurirea mea este ... (vezi toată discuția)
Buna seara ,va rog dacă se poate un calcul pt un prenatal cu ... cristinaneagoe992@yahoo.com cristinaneagoe992@yahoo.com Buna seara ,va rog dacă se poate un calcul pt un prenatal cu salar minim anual începând cu data de 01.09.2021 (vezi toată discuția)