avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Schimbare domiciliu pfa, sediul profesional neschimbat
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Schimbare domiciliu pfa, sediul profesional neschimbat

Bună ziua, un PFA înregistrat la Registrul Comertului si care are domiciliul din CI diferit de sediul profesional și care își schimba domiciliul ( nu și sediul profesional ), are obligația sa anunte ONRC despre aceasta modificare? Și dacă da, prin ce declarație? Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: vladoiu.iuliana , utilizator 20:19, 15 Februarie 2018
Dacă sediul profesional nu se schimbă, atunci nu se produce nicio modificare în ceea ce priveşte PFA, prin urmare, nu este necesar să faceţi vreo menţiune în acest sens.
Multumesc foarte mult!O seara frumoasa!

Izabella Rădoi a scris:

Dacă sediul profesional nu se schimbă, atunci nu se produce nicio modificare în ceea ce priveşte PFA, prin urmare, nu este necesar să faceţi vreo menţiune în acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa existent mai trebuie facut ceva dupa legea noua? carmenuta.c carmenuta.c Un PFA care este infiintat in baza legii vechi mai trebuie sa faca ceva la ONRC acum dupa legea noua? (vezi toată discuția)
Schimare domiciliu fiscal persoana fizica catinca_ana catinca_ana Sunt o persona fizica care m-am mutat cu domiciliul de la Suceava la Bacau. La Suceava aveam pe rol niste contracte de inchiriere pentru care ultima rata este ... (vezi toată discuția)
Pfa - numele, dupa casatorie gruianu_andreea gruianu_andreea Sunt un PFA nou infiintat . Cerificatul constator a fost eliberat in data de 26 septembrie. Speta este ca in luna august m-am casatorit iar CI nou mi-a fost ... (vezi toată discuția)