avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor Social
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor Social

Sunt studentă la facultate, sunt orfană de ambii parinţi, am vârsta de 19 ani, singurul meu venit  provine dintr-o pensie in valoare de 520 lei şi dintr-o bursă socială (până la 18 ani am primit o indemnizaţie in valoare de 600 lei, pe care încă o mai primeam dacă eram în plasament) doresc să ştiu dacă pot să beneficiez de ajutor financiar din partea primăriei sau de orice alt ajutor ? Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Bunaseara!fiică-mea este studenta la ase marketing, a întrat ... Cristina 75 Cristina 75 Bunaseara!Fiică-mea este studenta la ASE MARKETING, a întrat la taxă și este orfana de tată. Mai am 2 copii minori,și aș dori să știu dacă studenta ... (vezi toată discuția)
Burse sociale studenti OsM123 OsM123 Buna ziua! Sunt studenta in Romania,am varsta sub 26 ani,sunt orfana de un parinte si as vrea sa fac cerere pt bursa sociala la facultate. Am citit ca pt ... (vezi toată discuția)
Indemnizație de crestere a copilului , masura de plasament, bursa sociala Amide Amide Buna, am doua nelamuriri la care as avea nevoie de un raspuns. Sunt angajata, studenta in anul 2 si insarcinata in 4 saptamani. Momentan beneficiez de bursa ... (vezi toată discuția)