avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Burse sociale studenti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Burse sociale studenti

Buna ziua! Sunt studenta in Romania,am varsta sub 26 ani,sunt orfana de un parinte si as vrea sa fac cerere pt bursa sociala la facultate. Am citit ca pt studentii sub 26 ani e nevoie de adeverinta de salariu al parintelui ramas.
Eu din partea acestuia nu beneficiez de niciun suport financiar,singurul venit il realizez din pensia de urmas. Mentionez ca domiciliul din acte e acelasi cu al parintelui si ca nu sunt casatorita.
Ce am de facut ca sa pot beneficia de bursa? Pot sa ies de sub tutela? Pot sa dau o declarație notarială pe propria răspundere că nu primesc bunuri financiare sub nicio forma de la parinte?
Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Ionita Cristina Avocat , Avocat 10:03, 17 Iulie 2018
Dar, in mod normal cu acea declaratie ar trebui sa se rezolve. Dar, discutati la facultate pentru ca doar ei stiu regulamentul privind acordarea burselor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bursa sociala facultate sabin25 sabin25 Buna ziua ! Nu stiu daca este categoria corecta dar nu am idee unde sa postez in alta parte. Eu sunt student si ma incadrez la bursa sociala de categoria ... (vezi toată discuția)
Drepturile studentului orfan. bună ziua. care sunt drepturile ... MarilenaR MarilenaR Drepturile studentului orfan. Bună ziua. Care sunt drepturile unui student rămas orfan de un parinte? Frecventează cursurile. Are 21 ani. Pensie? ... (vezi toată discuția)
Bursa sociala la masterat ionut_negoita89 ionut_negoita89 Buna ziua am si eu o nelamurire: Pt a primi bursa sociala ce venit nu trebuie sa depasesc? Am luat dupa site-ul lor regulamentul de acordare a burselor ... (vezi toată discuția)