avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cerere de punere în posesie
Discuție deschisă în Executare silită

Cerere de punere în posesie

Bună, sunt adjudecatarul unui imobil, după adjudecare sa făcut contestație la executare, pe fond a fost respinsă ca tardiva și neîntemeiată - cu drept de recurs în 15 zile, întrebarea mea este : pot să fac cerere de punere în posesie a imobilului sau să aștept să văd dacă o să se facă recurs si să aștept hotărâre la recurs

Alte discuții în legătură

Perimarea executarii silite Ionică71 Ionică71 Pentru a evita perimarea unei executari este de ajuns dacă executorul din 6 în 6 luni a emis câte un act de urmarire(publicații de vânzare, somații). Sau ... (vezi toată discuția)
Achizitie apartament la licitatie-contestatie costy76 costy76 Buna ziua. Am urmatoarea intebare, am achizitionat de curand un apartament aflat la executare, mi s a eliberat actul de adjudecare, si am inceput demersurile ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea executarii bttb63 bttb63 Executare silita imobiliara efectuata de creditoare, finalizata cu emiterea actului de adjudecare. Debitorul formuleaza contestatie la executare in ... (vezi toată discuția)