Buna ziua.
Am urmatoarea intebare, am achizitionat de curand un apartament aflat la executare, mi s a eliberat actul de adjudecare, si am inceput demersurile de intabulare. Pentru apartam respectiv exista contestatie la executare facuta de unul dintre creditori, adica banca. Mentionez ca cel care a initiat executarea silita este un creditor chirografar, si nu banca respectiva.Daca eu vand in scurt timp apartamentul , la ce riscuri ma supun? este posibil ca banca sa obtina anularea actului de adjudecare si sa fiu nevoit sa restitui banii cumparatorului? care ar fi urmarile si cum ma sfatuiti sa procedez? Multumesc!
Multumesc pentru raspuns.
S-a dat hotararea, si anume s -a respins contestatia ca neintemeiata, dar cu drept de recurs in 15 zile. Am urmarit pe site Portal just , nu au mai facut recurs, si a trecut o luna de la hotararea data la fond.
Executare silita
vas55
Doi soti divorteaza in 2006.In urma partajului apartamentul revine sotiei care plateste sulta si intabuleaza imobilul pe numele ei. In acelasi an creditori ai ... (vezi toată discuția)