avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Diferente drepturi salariale 2018
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Diferente drepturi salariale 2018

Prin sentinta civila ramasa executorie in noiembrie 2017 s-a stabilit odiferenta de drepturi salariale din care in decembrie 2017 mi s-a platit 5% dinvaloarea titlului executoriu. Intre timp s-a produs marea revolutie fiscala si ar insemna ca netul ce urmeaza sa fie achitat se va diminua drastic. Ce se poate face ??!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:15, 20 Februarie 2018
S-a stabilit suma bruta sau neta ?
Da ! Dar in noiembrie 2017 , cand nu aparuse obligatia platilor (CAS, CASS, etc.) niumai de catre angajat...Ca de' aia au pus plata pe 5 ani...
Suma bruta, bine' nteles...fiind vorba de drepturi salariale...
Nu știu în ce măsură va poate ajuta o cerere de lămurire a dispozitivului, în sensul stabiliții dacă se aplica sau nu noile contribuții.
Si cine ma poate totusi ajuta ???

Alte discuții în legătură

Salariale - contributii maria-B maria-B Buna ziua! Va rog sa ma ajutati la rezolvarea unei probleme legate de salarii: - in luna septembrie 2010, datorita unor probleme financiare unitatea a ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie crestere copil din venituri de drepturi de autor alexandru_ptc alexandru_ptc Buna ziua. Sotia mea lucreaza pt o companie cu un contract individual de munca nedeterminat. Mediul de activitate Media. In urma cu cateva luni a negociat un ... (vezi toată discuția)
Calcul salarial stefania78 stefania78 v-as ruga sa imi explicati cum s-au facut calculele salariale pe acest fluturas,pentru ca la o parte din el nu inteleg la ce s-au facut raportarile ... (vezi toată discuția)