avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Diferente drepturi salariale 2018
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Diferente drepturi salariale 2018

Prin sentinta civila ramasa executorie in noiembrie 2017 s-a stabilit odiferenta de drepturi salariale din care in decembrie 2017 mi s-a platit 5% dinvaloarea titlului executoriu. Intre timp s-a produs marea revolutie fiscala si ar insemna ca netul ce urmeaza sa fie achitat se va diminua drastic. Ce se poate face ??!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:15, 20 Februarie 2018
S-a stabilit suma bruta sau neta ?
Da ! Dar in noiembrie 2017 , cand nu aparuse obligatia platilor (CAS, CASS, etc.) niumai de catre angajat...Ca de' aia au pus plata pe 5 ani...
Suma bruta, bine' nteles...fiind vorba de drepturi salariale...
Nu știu în ce măsură va poate ajuta o cerere de lămurire a dispozitivului, în sensul stabiliții dacă se aplica sau nu noile contribuții.
Si cine ma poate totusi ajuta ???

Alte discuții în legătură

Impozit 2018 comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, incerc sa ma lamuresc cu noile modificari salariale, si cred ca am inteles o parte din aceste modificara iar o parte nu: - eu inteleg ca salariu ... (vezi toată discuția)
Salariale - contributii maria-B maria-B Buna ziua! Va rog sa ma ajutati la rezolvarea unei probleme legate de salarii: - in luna septembrie 2010, datorita unor probleme financiare unitatea a ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie crestere copil din venituri de drepturi de autor alexandru_ptc alexandru_ptc Buna ziua. Sotia mea lucreaza pt o companie cu un contract individual de munca nedeterminat. Mediul de activitate Media. In urma cu cateva luni a negociat un ... (vezi toată discuția)