avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Proces companie telefonie mobila
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Proces companie telefonie mobila

Buna ziua,
As dorii si eu sa stiu ce se intampla dupa un proces pierdut cu o companie de telefonie mobila (Telekom) in urma neplatii unui abonament pe 2 ani? Tin sa precizez ca suma este de 8000 lei si s-a calculat pentru toata perioada contractului chiar daca abonamenul mi-a fost inchis si eu nu am beneficiat de niciun seviciu. Este normal asa ceva?

Alte discuții în legătură

Proces companie telefonie mobila NicoletaAnton NicoletaAnton Buna ziua, As dorii si eu sa stiu ce se intampla dupa un proces pierdut cu o companie de telefonie mobila (Telekom) in urma neplatii unui abonament pe 2 ani? ... (vezi toată discuția)
Proces companie telefonie mobila NicoletaAnton NicoletaAnton Buna ziua, As dorii si eu sa stiu ce se intampla dupa un proces pierdut cu o companie de telefonie mobila (Telekom) in urma neplatii unui abonament pe 2 ani? ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! tatăl meu a fost sunat de un reprezentant vodafone ... Mimig81 Mimig81 Bună ziua! Tatăl meu a fost sunat de un reprezentant Vodafone in legatura cu un contract de telefonie mobila, mai precis o portare de la telekom la ... (vezi toată discuția)