avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate examen stomatologic
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

examen stomatologic

Cineva pleaca sa munceasca in Germania si i se cere printre alte analize medicale si avizul medicului stomatolog. Cand a fost la stomatologie, doctorul i-a spus ca ii trebuie un formular care il gaseste pe net si cu acesta sa se prezinte pentru avizare. As dori sa stiu despre ce formular este vorba si unde il pot gasi.

Alte discuții în legătură

Radiografia buclucasa. cui ii apartine ? noiklosa noiklosa Buna seara, Fac oficiul sa caut aici o rezolvare a unei discutii care a aparut intr-un cerc de amici si cunostinte. In mod clar, aspectul legal conteaza si ... (vezi toată discuția)
Cabinet medical individual si srl in acelasi spatiu medical, specialitati diferite. mdDentist mdDentist Se da urmatoarea situatie, Un spatiu medical al primariei, inchiriat pe sistem tura/contratura pe 2 CMI-uri cu aceeasi specialitate medicala. Cf. ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de necropsie la caine ptr a da in judecata un medic veterinar? maryana8090 maryana8090 buna ziua,as dori sa stiu daca am nevoie de necropsie la caine ptr a da in judecata medicul veterinar care la tratat gresit si la distrus, ?spun asta ca dupa 6 ... (vezi toată discuția)