avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ore de noapte
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ore de noapte

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o opinie:p entru un salariat cu program inegal de lucru (intervalul orar 12-23 ), ora 23 este considerata de noapte?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:46, 16 Februarie 2018
Munca prestata intre orele 22.00-6.00 este considerata munca de noapte . Salariatul de noapte reprezinta salariatul care efectueaza munca de noapte 3 ore din timpul sau zilnic de lucru.
Multumesc! Ma intereseaza pentru un pontaj! Inteleg, ca daca nu lucreaza decat o singura ora dupa ora 22 , se ponteaza normal, nefiind vorba de salariat de noapte.
Este corecta interpretarea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca schimbul 3 OWARDO OWARDO Buna ziua as dori sa stiu cit este reglementat dpdv legal si unde , ca se poate lucra schimb de noapte in decursul unei luni calendaristice ?..... 40 ... (vezi toată discuția)
Declarare ore de noapte itm aijin aijin Buna ziua. Codul muncii prevede ca: (3) Angajatorul care, în mod frecvent, utilizează munca de noapte este obligat să informeze despre aceasta inspectoratul ... (vezi toată discuția)
Sporul de noapte dejescuadina71 dejescuadina71 Buna seara lucrez ca agent de securitate in sistem de paza si as dori sa stiu ,sporul de noapte se plateste la salariul actual pe care il am de 975 lei sau la ... (vezi toată discuția)