avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Trebuie sa achit retroactiv diferentele din CAS?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Trebuie sa achit retroactiv diferentele din CAS?

Buna ziua, am avut un PFA infiintat in 2012 si radiat in 2016. In 2017 am primit decizie de la Administratia Fiscala din judet ca nu mai am nicio datorie catre ei si ca PFA-ul este inchis. In 15 februarie 2018 primesc de la Administratia Fiscala decizie de impunere anuala ca trebuie sa achit retroactiv diferentele din impozitul CAS pe toata perioada activarii PFA-ului. Intrebarea mea: este posibil sa ma oblige la plata din moment ce eu am radiat PFA-ul?
Ultima modificare: Vineri, 16 Februarie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Radiere intreprindere individuala luiza_omer luiza_omer Se poate radia o II daca titularul are datorii la bugete? Concret, am radiat II in 2016, cu convingerea ca nu am datorii fata de stat, iar acum am primit ... (vezi toată discuția)
Instiintare cnas allie22 allie22 Buna seara! Am primit de la CNAS o instiintare si am nevoie de ajutorul cuiva mai informat decat mine. In 2005 am infiintat un PFA, l-am radiat in 2010. ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere anaf formular 630 dave26 dave26 Buna, va retin atentia cu urmatoarea nelamurire: Am avut un PFA pe care l-am inchis in 2016, februarie, Activitate si venituri nu am avut deloc in 2016. ... (vezi toată discuția)