avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere verbala urmata de demisie scrisa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere verbala urmata de demisie scrisa

Doresc sa va prezint intreaga situatie pentru a ma putea ajuta.

In 01.05.2009 am cumparat de la seful meu o masina, cu intelegerea verbala intre noi ca voi achita 200 Euro / luna din salar pana la lichidarea sumei de 3500 Euro. In 04.06.2009 a insistat sa facem actele de vanzare - cumparare , respectiv inmatricularea masini pe numele meu.( In concluzie masina este pe numele meu) .Nu s-a semnat nici un act privind plata ratelor la masina.

In 19.10.2009 din motive necomunicate mie am fost informata ca de la 01.11.2009 nu mai lucrez la firma . Ieri ca urmare a unor discutii am facut o foaie de demisie pe care am semnat-o si am antedatat-o cu data de 19.10.2009 si predata in doua exemplare la sefu.( precizez ca nu am inregistrat demisia si nici nu doresc sa beneficiez de somaj) . Astazi cand am cerut si eu o copie dupa demisie cu acordul sau refuzul demisiei , mi-a spus ca primesc o copie dupa demisie cand primesc cartea de munca.( si cartea de munca cand voi retuna masina sau suma de 2300 Euro care mai trebuie platita).

Intrebarea mea este cum sa fac ca sa nu am probleme cu cartea de munca... adica sa nu imi treaca ceva urat pe acolo.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:31, 22 Octombrie 2009
Probabil si el se gandeste cum sa faca sa-si incaseze restul de bani pe care-i datorati pentru masina. Daca rezolvati aceasta problema posibil sa nu aveti nicio problema la incheierea raportului de munca.
Problema este ca nu am bani ca sa ii dau si i-am propus sa semnam un act la notar prin care ma oblig sa ii platesc cei 2300 Euro in rate de 200 Euro / luna asa cum ne-am inteles la inceput, si nu este de acord vrea toti bani odata.

Ce e de facut ? Sunt dispusa sa ii dau 200Euro/luna nu sunt rea intentionata.. si nu vreau sa am probleme in viitor .
Ultima modificare: Miercuri, 21 Octombrie 2009
alexandrai23, utilizator
Cand ati facut actul de vanzare-cumparare cum s-a specificat plata ?
Marioara Maftei, utilizator
e contract clasic , jos scrie: vanzator a predat cheile, cartea de identitate a masini, fisa de inmatriculare si a primit suma inscrisa la pct.4 ( pct 4. suma 2000Euro) si cumparatorul a primit cheile.... si a achitat suma inscrisa la pct 4.
Figureaza ca am platit-o cu banii jos
alexandrai23, utilizator
In acest caz sa fie multumit ca vreti sa-i dati banii...Dvs.va puteti recupera actele, iar urat nu poate scrie decat in conditiile legii si-i mai greu acum. Eu , in locul dvs., as trimite o revenire la demisia data din 19.10.2009 trimisa prin posta cu confirmare de primire.

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare-cumparare autoturism folosit todorileana todorileana Am incheiat un contract de vanzare-cumparare a unui autoturism in urma cu 4 ani.Acest contact a fost scris de mana,in 2 exemplare,primind in schimbul sumei ... (vezi toată discuția)
masina in leasing - firma careia i-am platit-o a dat faliment, nu am cartea de identitate a masinii bmwbmw bmwbmw buna ziua, intampin o mare problema, am achzitionat de la o firma o masina in 2010 in leasing, masina pe care am achitat-o integral,am toate documentele precum ... (vezi toată discuția)
Problema cu masina... va rog sa ma ajutati bmwbmw bmwbmw buna ziua, intampin o mare problema, am achzitionat de la o firma o masina in 2010 in leasing, masina pe care am achitat-o integral,am toate documentele precum ... (vezi toată discuția)