avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Proceduri vamale si de TVA
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Proceduri vamale si de TVA

Am urmatoarea situatie: Firma A (din Romania) primeste o marfa de la firma B (din UE) cu o factura emisa de catre firma C (non-UE). Mentionez ca marfa a fost deja vamuita in UE de catre firma B (contract cooperare intre firma C - non UE si firma B - UE). Va rog, ce regim are aceasta marfa? O consider ca si achizitie UE? Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Februarie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Triunghiulara ciustina ciustina Buna ziua, avem urmatoarea situatie: firma noastra (A) achizitioneaza din Germania de la firma B piese de comert (materiale folosite la obtinerea produsului ... (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar adymiha2002 adymiha2002 Buna ziua , am o intrebare! O firma romana (A) incheie un contract de executie lucrari cu o firma din Franta (B) ambele societati au cod valid de TVA. Locul ... (vezi toată discuția)
Baza impozabila tva operatiune triunghiulara/regim special second hand miha1978 miha1978 Buna ziua! Va solicit ajutorul in legatura cu doua situatii: 1. O firma din Romania achizitioneaza masini second-hand din Germania si le revinde in Franta. ... (vezi toată discuția)