Am un apartment in care nu locuieste nimeni, iar taxele comune le platesc o data pe an. Este legal sa mi se impute penalitati la zi de neplata daca am cerere depusa de scoatere de la taxe pe termen nelimitat? Multumesc
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Ca locuiti sau nu, anumite cheltuieli se impart pe ap, nu pe persoana, asa ca datorati o suma de bani , iar aceste cheltuieli se platesc lunar, nu anual.
Dati in avans o suma si nu mai platiti penalitati. Daca listele se afiseaza lunar, avand o data scadenta, normal ca datorati penalitati.
Nu ati inteles intrebarea. Nu contest necesitatea platii taxelor comune cand apartamentul nu este locuit. Intrebam daca este legal sa platesc penalizari pe zi de neplata din moment ce asociatia de locatari a fost informata ca nu sta nimeni in apartament?
Nu sunt de accord cu plata in avans, prefer sa stiu pt ce platesc. Multumesc
vali m
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Este legal sa platiti penalizari.Nici dvs nu vreti sa platiti in avans,tot asa nici asociatia nu vrea sa va plateasca dvs datoriile.
Ca sa evitati penalitatile,puteti plati in contul asociatiei lunar.Rugati admin sa va trimita pe mail intretinerea.
Cheltuieli la bloc
t_ovi2002
Buna ziua.
La blocul nostru se afiseaza cheltuielile in data de 25. daca pana in 30 sfarsitul lunii in curs nu le-ai platit, esti afisat la restantieri. Nu e ... (vezi toată discuția)