avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Coasigurare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Coasigurare

Buna ziua
Sotul meu in luna ianuarie a obtinut venituri dintr-o conventie civila 03.01-31.01.2018. Doresc ca din luna februarie sa il preiuau pe asigurarea mea medicala , insa contabilul mi-a spus ca nu se poate pt ca a obtinut venituri( din cate stiam poate fi luat ca si coasigurat daca nu obtine venituri la data declaratiei lui pe propire raspundere),
insa veniturile lui au fost doar pe luna ianuarie , la acest moment nu are nici un fel de venit. Pe suma de bani castigata pe luna ianuarie se plateste doar impozit nu si asigurari de sanatate.
Contabilul m-a indreptat spre casa de asigurari sa ma informez acolo , insa cred ca nu are dreptate. Va rog sa ma ajutati cu aceasta speta.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Plata contributii sanatate pentru o conventie civila din 2010 marius_wiz marius_wiz buna ziua am avut o conventie civila din 2010 am incasat o singura plata in 2010 , iar in 2011 am depus declaratia la fisc, am platit impozitul de 16 %. ... (vezi toată discuția)
Plata asigurarii de sanatate europencil europencil Sotia mea are varsta de 43 ani.Timp de 2 ani a avut un contract de conventie civila, din octombrie 2007 pana in octombrie 2009. Pana in decembrie 2007 a avut ... (vezi toată discuția)
Coasigurare/adeverinta ca nu realizeaza venituri AnaLovin AnaLovin Buna ziua! As dori sa aflu daca un parinte care nu realizeaza venituri de 3 ani si are datorii la CAS si CASS (a avut firma) poate fi luat coasigurat de catre ... (vezi toată discuția)