avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Acces contribuabil persoana fizica la Fisa Sintetica ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Acces contribuabil persoana fizica la Fisa Sintetica Totala

Sunt contribuabil care a facut plati si declaratii pe impozitul pe venit, CAS, CASS pe CNP.
Am obtinut certificatul digital si acces la SpatiulPrivatVirtual, dar nu vad Fisa Sintetica Totala.
Trebuie sa depun o alta declaratie pentru a avea acces la fisa?
In Fisa Sintetica Totala nu gasesc multe declaratii si plati pe care le-am facut.
Care ar putea fi cauza? ANAF-ul introduce sau prelucreaza manual aceasta fisa? In ce mod? Sau automat ar trebui sa se vada declaratiile si platile facute?

Ar trebui sa se vada de exemplu declaratiile si platile facute acum 7 ani, in 2011 Februarie de pilda? Sau exista un interval maxim de timp in care se vad? (E posibil ca listingul facut de persoana de la ANAF sa fi fost selectat dupa o anumita data?)
Nu vad insa niste declaratii nici din 2017.

Stiu sigur ca ANAF a primit declaratiile, caci am un alt listing cu declaratii obtinute de la serviciul de declaratii. De altfel vad si in listingul de la casa de pensii contributiile platie pe lunile respectve.

Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 18 Februarie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pfa fara certificat digital in spv mprv mprv Buna ziua. M-am inregistrat in Spatiul Privat Virtual de la ANAF folosind CNP. Scopul era sa vad informatii despre PFA-ul meu. Mai precis ce declaratii trebuie ... (vezi toată discuția)
Declaratie unica 112 si certificatul de semnatura electronica - de la 01.09.2011 aceasta declaratie se va depune numai online! ContSters166949 ContSters166949 Are cineva idee cum se completeaza declaratiia 112 pentru o asociatie de proprietari care are numai conventii civile si calculeaza si plateste urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Pfa pentru calcularea venitului net pe 2018 Nicoleta 1956 Nicoleta 1956 Am inteles ca pentru anul 2018 nu se mai emit decizi de impunere de anaf. Pe anul 2017 la calcularea venitului net au fost excluse chetuielile cu contributiile ... (vezi toată discuția)