avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stimulent insertie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stimulent insertie

Buna ziua copilul meu in 15.02.2019 împlinește 2 ani,cand ar trebui să mă întorc la servici pt a beneficia de stimulent?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:11, 19 Februarie 2018
Trebuie sa reveniti la munca inainte de 15.12.2018.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie Melania83 Melania83 Buna ziua. As dori sa stiu cum pot beneficia de stimulentul de insertie pana la 3 ani in conditiile in care eu am mers de pe un CIC pe altul, adica primul ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza ptr stimulentul de insertie? Alexella Alexella Buna ziua. Sunt in co de crestere a copilului si vreau sa stiu cum se procedeaza ptr stimulentul de insertie. Copilul face 2 ani pe 20 septembrie 2017 cand ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil ContSters456450 ContSters456450 Am rugamintea sa ma lamuriti cu privire la urmatoarele aspecte: Am optat pentru Ccc pe o perioada de 2 ani. De la data solicitarii si pana in prezent am ... (vezi toată discuția)