avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Modalitate calcul indemnizatie zilnica pt concediu ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Modalitate calcul indemnizatie zilnica pt concediu maternitate

Buna ziua,
Sunt la inceputul perioadei de concediu crestere si ingrijire copil si am constat luna aceasta ca angajatorul meu, la calculul indemnizatiei de maternitate a luat in calcul salariul brut pe ultimele 6 luni calendaristice. Mai exact pentru indemnizatia pe luna octombrie 2017 a luat in calcul lunile aprilie-septembrie 2017, pentru indemnizatia pe luna noiembrie a luat in calcul mai-octombrie, pt decembrie, iunie-noiembrie etc. Asadar valoarea indemnizatiei zilnica a fost diferita in fiecare luna. Ma puteti ajuta cu articolul/articolele de lege care sustine/sustin ca indemnizatia zilnica este aceeasi pt intreaga perioada de 126 de zile, cat am beneficiat de concediu pre si post natal?Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 19 Februarie 2018
ELLA83, utilizator
Cel mai recent răspuns: Elena1986ianuarie , utilizator 12:55, 22 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, sunt fixe, sunt aceleasi 6

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie concediu pre si postnatal MIOGH MIOGH Buna ziua, imi puteti spune care sunt cele 6 luni pe baza carora se calculeaza indemnizatia de pre si post natal? Adica daca intru in pre natal pe data de 20 ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu postnatal miha52 miha52 Buna ziua! As dori sa stiu cum se calculeaza concediu pre/postnatal. menstionez ca am 1378 brut + bonuri de masa. Se iau in calcul si primele? (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu prenatal harnica harnica Buna ziua Sunt in concediu prenatal din 1 ianurie 2017. Pe statul de plata apare suma de 898 RON pe care trebuie sa o primesc de la angajator. Precizez ca ... (vezi toată discuția)