avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cas ianuarie 2018 concediu med sarcina si lauzie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cas ianuarie 2018 concediu med sarcina si lauzie

Cat trebuie sa mi se retraga cas in luna ianuarie 2018 daca sunt in conc med de sarcina si lauzie? ( 35% ×4162× nr zile cm÷nr zile luc luna)×25% sau 25%din net? Dar in luna februarie?

Alte discuții în legătură

Cas-ul la concediu medical sarcina si lauzie 2018 Anda m Anda m Care este valoarea cas-ului care se retine la concediu medical de sarcina si lauzie din ianuarie 2018? (vezi toată discuția)
Calcul cm Vali26 Vali26 Cum se calculeaza CAS ptr sarcina lauzie cod 08 . Va rog exemplu ptr. luna februarie , 28 zile CM, 20 de zile lucratoare in luna, salariul brut 1900. Ce ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal. spețe, lămuriri Mirela Stănciulescu Mirela Stănciulescu Bună ziua aș vrea să mă ajutați și pe mine cu câteva răspunsuri am fost în risc maternal din noiembrie până în 15 ianuarie pe luna noiembrie am ... (vezi toată discuția)