Buna ziua. Daca primesc stimulent de reinsertie in munca, mi se poate restructura postul? Pot fi concediata pe motiv ca se fac restructurari? Eu am intrat in CCC de la o alta companie iar la intoarcerea din CCC mi-am schimbat angajatorul (lucrez la compania actuala de 4 luni). Mentionez ca e vorba doar de postul meu, chiar daca mai sunt inca 5 posturi identice cu al meu (motivatia fiind ca trebuiau sa aleaga din cele 6 posturi disponibile si cum eu sunt ultima venita...).
Pe durata platii stimulentului de insertie , angajatorul nu va poate concedia (art.25 alin.1 lit.b din OUG 111/2010).
Interdicţia prevăzută se extinde, o singură dată, cu 6 luni, după revenirea definitivă a salariatei/salariatului în unitate. (art.25 alin.3 din OUG 111/2010)
Multumesc pentru raspuns. Imi puteti explica ce inseamna "extinderea interdictiei cu 6 luni de la data reintoarcerii definitive in unitate"? Mai exact care este data reintoarcerii definitive? Data la care inceteaza plata stimulentului? Multumesc inca o data!
Multumesc inca o data! Exista in lege vreun articol care face referire la definitia termenului de "reintoarcere definitiva"? Incerc doar sa ma asigur ca sunt acoperita de lege. Zi frumoasa