avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... certificat de inmatriculare intocmit gresit
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

certificat de inmatriculare intocmit gresit

Pe certificatul de inmatriculare a fost trecuta o alta strada in rest este bine intocmit.Ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 07:52, 20 Februarie 2018
cereti corectarea lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume strada in cazul in care in actele casei (autorizatia ... Mz11 Mz11 Schimbare nume strada In cazul in care in actele casei (autorizatia de construire, receptia, cartea funciara si chiar si urbanismul) mi s-a trecut o adresa, ... (vezi toată discuția)
Am primit trei amenzi pentru lipsa rovineta. pe chitanta este trecut alt numar de inmatriculare arhip_bogdan2002 arhip_bogdan2002 Buna ziua,daca pot zice asa. Am primit 3 amenzi ptr rovineta,dar rovineta este platita,dar cand m-am uitat la ea am observat ca pe chitanta este trecut alt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, dacă cumperi o mașină de la o companie care aduce ... Cole86 Cole86 Buna ziua, dacă cumperi o mașină de la o companie care aduce mașini din străinătate,când trebuie sa îți elibereze certificatul fiscal: pe loc sau ... (vezi toată discuția)