avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Primă de joc dată de ASOCIAȚIE SPORTIVĂ?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Primă de joc dată de ASOCIAȚIE SPORTIVĂ?

Bună ziua!

Dețin o Asociație Sportivă finanțată prin Legea 350, Legea fondurilor nerambursabile. Întrucât avem nevoie de fotbaliști talentați, apare nevoia de a le da remunerație. E vorba de 50-100 lei/meci/jucător.

Am posibilitatea legală și numai legală de a le putea oferi primă de joc, fară să fiu nevoit să închei un contract de muncă care să necesite salariul minim pe economie?

Alte discuții în legătură

Baza sportiva bogdanstefan bogdanstefan Buna ziua, as dorii sa va intreb daca se pot accesa fonduri europene nerambursabile ca si persoana fizica in vederea constructiei unei baze sportive care se ... (vezi toată discuția)
Am infintat o asociatie sportiva non-profit cu personalitate juridica Sebastian Calin Sebastian Calin Buna ziua, Baiatul meu face tenis de performanta de cel putin 10 ani si ca atare, dat fiind costurile f mari la care sa ajuns, am infintat o asociatie ... (vezi toată discuția)
Donatie asociatie sportiva banicaflorin banicaflorin Buna seara, as dori sa ma ajutati cu ceva sfaturi privind o donatie de la Consiliul Local. Detin o Asociatie Sportiva cu personalitate Juridica de 5 ani,pana ... (vezi toată discuția)