avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 246 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Baza sportiva
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Baza sportiva

Buna ziua, as dorii sa va intreb daca se pot accesa fonduri europene nerambursabile ca si persoana fizica in vederea constructiei unei baze sportive care se afla langa oras (aprox 5 km). Mentionez faptul ca am statutul de instructor si formator si detin locatia unde s-ar putea construii baza sportiva.
Daca infiintez o asociatie sportiva non profit se poate face acelasi lucru?
Cel mai recent răspuns: Holda Finance , Consultant credite si finantari 15:53, 13 Ianuarie 2011
Fie in calitate de persoana fizica, fie in calitate de ONG, puteti realiza investitia numai in mediul rural.

Informativ, procentul de finantare nerambursabila aplicabil este de 50%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o asociatie sportiva non-profit. ca aventaje imi ofera tara? BRAVO-2-0 BRAVO-2-0 buna ziua tuturor. cu permisiunea dv. doresc sa ma avutati si pe mine in cateva probleme. suntem 3 colegi care am pus pe picioare o asociatie sportiva ... (vezi toată discuția)
Am infintat o asociatie sportiva non-profit cu personalitate juridica Sebastian Calin Sebastian Calin Buna ziua, Baiatul meu face tenis de performanta de cel putin 10 ani si ca atare, dat fiind costurile f mari la care sa ajuns, am infintat o asociatie ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile Eugenia1970 Eugenia1970 Buna ziua, as dori sa stiu daca un cabinet de stomatologie poate accesa fonduri europene nerambursabile necesare pt a trata persoane defavorizate ( copii din ... (vezi toată discuția)