avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene nerambursabile
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene nerambursabile

Buna ziua, as dori sa stiu daca un cabinet de stomatologie poate accesa fonduri europene nerambursabile necesare pt a trata persoane defavorizate ( copii din familii sarace si batrani cu pensii sub 1000 ron).Cabinetul functioneaza de 10 ani si este in mediul urban.
Cel mai recent răspuns: horia51 , utilizator 20:25, 24 Septembrie 2011
In opinia mea, ca cabinetul privat nu..Ar fi bine o faci cu scop de ajutor, dar profesionist. Si de ce nu cu niste beneficiile. Sa se aiba drepturile cetatenilor in fata profesionalismul dv. platind serviciile cu mai putin. Mai multe cazuri, mai putine beneficiile. Restul este vorba despre serviciile sanitare publice, ce din pacate in domeniul nu sunt prea favorizati pentru populatia.
Oricum daca era pentru a infiinta, pentru a cumpara niste aparatura performanta in cadrul POSCCE, pentru cresterea competitivitatea, si asa mai departe, poti in mediu urban. In mediul rural sunt fonduri prin masura 312 pentru a infiinta un cabinet. In mediu urban n-am vazut-o, dar nu m-am bagat-o. Dar nu este vorba de ajutor social ci de performanta serviciilor catre populatia.
Pe de alta parte, poti sa infiintez o ONG pentru asa ceva, cautand fonduri si guvernative si europene, detinand ong-ul cabinetului.
Cel mai simplu e infiintarea unui ONG. Dureaza, dar asta e.
Cum poate un Laborator de analize medicale sa se dezvolte (cu aparatura performanta) accesand fonduri europene nerambursabile?
@horia. Prin programa poscce, axa 1. Uitativa aici: [ link extern ] /
Daca investitia este pana la 1.065.000 lei(ceea mai previzibila pentru dv.) varianta spre consultare a guidului o poti gasi aici: [ link extern ]
FEADR , Masura 312.

Alte discuții în legătură

Cumparare sediu cabinet medical cu accesare fonduri europene bibi1973 bibi1973 Imobilul unde am sediul cabinetului medical la care imi desfasor activitatea urmeaza a fi vandut de proprietar. As putea cumpara acest imobil pentru a-mi ... (vezi toată discuția)
Fondurile europene -- sunt disponibile pentru start-up? Sov Consulting Sov Consulting Raspunsul este: pentru anumite afaceri si in anumite conditii fondurile europene sunt disponibile si unor societati comerciale noi (fara activitate economica ... (vezi toată discuția)
Obtinere fonduri europene pentru cabinet stomatologic Lehadusionut Lehadusionut Buna ziua, As dori sa stiu daca pot accesa fonduri europene pentru deschiderea unui cabinet stomatologic. Detin apartamentul in care se va desfasura ... (vezi toată discuția)