avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Probleme cu abonamentul vodafone
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Probleme cu abonamentul vodafone

Cum pot formula o plangere catre vodafone pe motiv de ce nu ma pot folosi de minutele de roaming acordate de ei in contract si alocate lunar si totusi ma taxeaza la cost suplimentar fara sa mi dovedeasca. Adica pe noile legi Europene ar fii vorba. Dar eu am alocate lunar 1500 minute roaming international 4 gb si nelimitat mesaje si minute nationale. si folosesc aproximativ 200 roaming. Ar fii trebuit sa platesc 481 lei si mi s a facturat 931 lei. Fara sa vad la cronos ca as fi avut cost sau din ce vine suma asta. Vreau sa fac o plangere si nu stiu cum sa o formulez daca ma poate ajuta cineva.
Ultima modificare: Marți, 20 Februarie 2018
Vallevi, utilizator

Alte discuții în legătură

Vodafone modifica unilateral contracte in derulare ContSters362939 ContSters362939 Salutare! Dupa cum ati citit si in titlu, in ultimele saptamani Vodafone Romania a inceput o ampla campanie fara precedent in istoria acestei companii, ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract vodafone valentin-hrubi valentin-hrubi Buna ziua, problema e in felul urmator, am un abonament la vodafone de 3 ani si ceva cu minute si internet in roaming. Nu am avut nici o problema pana acum ... (vezi toată discuția)
Consum internet depasit cu 741 euro la vodafone - nejustificat Gianina B Gianina B Buna ziua, Am urmatoarea problema cu compania de telefonie mobila Vodafone, m-au contactat sa ma anunte ca cu o zi inainte (11.12.2020) am depasit consumul de ... (vezi toată discuția)