avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cetatenie romana ptr copil ,10 ani,cu domiciliul in ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cetatenie romana ptr copil ,10 ani,cu domiciliul in Turcia,tatal turc,mama romanca.

Unde se obtin actele,in Romania sau la ambasada Romaniei la Ankara ? Noi bunicii,suntem in,Romania.Mai este o problema.Copiii s-au casatorit in Romania, apoi au plecat in Turcia,de 14 ani iar fiica mea si-a schimbat prenumele,din Daniela in Derya,cum este si buletinul turcesc. Nu stim ce acte are nevoie si unde trebuie sa mearga.Va multumesc ptr sfaturi anticipat.Cu respect.

Alte discuții în legătură

Pasaport si buletin romanesc Danyvicky Danyvicky Pot sa obtin buletin si pasaport romanesc cu procura ptr fiica mea,cetatean turc,casatorita in Romaia cu cetatean turc,plecata de 14 ani.Cand a luat cetatenia ... (vezi toată discuția)
Casatoria dintre o romanca si un turc pe teritoriul turciei veradarya veradarya sunt romanca si locuiesc in spania.iubitul meu este turc.si am hotarat sa ne casatorim.singura optiune este sa merg in turcia.din motiv ca el nu poate intra in ... (vezi toată discuția)
Viza - am depasit cele 90 de zile se sedere in turcia mitzyca mitzyca buna ziua.am si eu o intrebare ,daca imi poate raspunde cineva urgent!!!!sunt casatorita cu un cetaten turc in romanıa.ne aflam ın turcıa de 7 ... (vezi toată discuția)