avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Cine trebuie sa plateasca TVA ul in cazul asta ?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Cine trebuie sa plateasca TVA ul in cazul asta ?

Buna ziua ! As avea o intreabare daca ma puteti ajuta ... mama a achizitionat pentru magazinul ei marfa din Dragonul rosu de la chinezi , mama a inregistrat facturile si dupa o perioada a primit un contol de la fisc si i-au comunicat ca o parte din facturile inregistrate sunt false si nu au fost platite TVA ul pt el si acum ramane ea sa platesca TVA ul , e vorba de 30.000 lei . E posibil asa ceva ? E responsabila ea pt ca chinezii vand marfa prin firme fantoma ? Are sansa daca face contestatie ?Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Cum verific o factura? avril_dor avril_dor Buna ziua! Am luat marfa din Dragonul Rosu cu facturi. Am auzit ca se mai dau si facturi false iar daca te verifica Garda iti confisca marfa, te pune sa mai ... (vezi toată discuția)
Lamurire amenintare cu plangere penala pentru inselaciune paunrodicagabriela paunrodicagabriela Buna seara am o problema.Am mers acum o saptamina si am cumparat cu banii mei personali la rugamintea unor parinti niste rucsace din Dragonul Rosu unde vazuse ... (vezi toată discuția)
Control declaratia 394 ! florin_again florin_again Am avut un control de fond la firma in urma caruia s-au constatat cateva diferente intre facturile inregistrate in contabilitatea firmei si cateva societati ... (vezi toată discuția)