avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Lamurire amenintare cu plangere penala pentru ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Lamurire amenintare cu plangere penala pentru inselaciune

Buna seara am o problema.Am mers acum o saptamina si am cumparat cu banii mei personali la rugamintea unor parinti niste rucsace din Dragonul Rosu unde vazuse o mamica.(80 ron) dar eu am negociat si le luasem mai ieftin Pe moment nu mi-au emis factura ca nu dadeau pe persoana fizica si ca sa pot justifica banii si am facut factura de la firma unde sunt admin sa putem justifica cei 80 ron .
Parintii cind au aflat ca eu le luasem mai ieftin au zis ca ei vor factura de la magazinul de unde au fost cumparate
Am mers am facut acolo factura pe firma mea sa aiba de acolo am platit pretul real si ei acum vor de la mine diferenta care o luasem cind negociasem fara factura.
Ei zic ca i-am pagubit dar eu citi bani mi-au dat atit am platit si ma ameninta cu dosar penal pt inselaciune.
Unde am gresit atita timp cit eu am mers am investit banii personali si am incercat sa am un profit si dupa am mers am platit acolo suma de achizitie fara sa imi ramina vreun ban.Este adevarat ca fapta se incadreaza la inselaciune daca au factura de la vinzator cu suma reala de achizitie?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:33, 17 Decembrie 2016
Va poate "impaca" fiscul.
Chinezii vand marfa fara sa emita factura. Firma dvs. emite factura fara a tine cont de valoarea cu care achizitioneaza marfa.
Ma indoiesc ca se poate ajunge, separat, in penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Necesara casa de marcat? Tudor.M Tudor.M Buna ziua, Sunt nou pe forum si am cateva nelamuriri pentru care va cer ajutorul. Am deschis de curand un P.F.A cod caen 4791 (comercializez suplimente ... (vezi toată discuția)
Nota de receptie victorberintan victorberintan Am urmatoarea intrebare pentru cine ma poate ajuta.Cum fac o nota de receptie ptr un produs cumparat cu o factura pe care este trecut pretul de 1000 ron apoi ... (vezi toată discuția)
Editare factura...nelamurire Tudor.M Tudor.M Buna seara! Am cateva nelamuriri legate de PFA-ul ce il detin, sunt foarte multe opinii si nu stiu cum sa fac intr-un final: 1) Sunt neplatitor de TVA cu ... (vezi toată discuția)