avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... legislatie înlocuire produs
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

legislatie înlocuire produs

Buna ziua,
Pot solicita inlocuirea produsului pe motivul ca in magazin s-a vazut ca are o culoare (confirmata de vanzatoare), iar la livrare alta?

Alte discuții în legătură

Returnare c/val produs Michelline13 Michelline13 Am achizionat o bijuterie mica (pandantiv) de valoare mica (circa 130 lei), la care am observat o neuniformitate de vopsire, nuante de culoare,la o zi dupa ... (vezi toată discuția)
Returnare produs in garantie - mobilier ghineaoctavian ghineaoctavian Buna ziua Firma mea comercializeaza canapele printr-un magazin online. Acum am urmatorele situatii: 1. Am un client, care dupa un an si jumatate de ... (vezi toată discuția)
Reclamatie opc alinbaltag alinbaltag Am si eu o rugaminte la dvs. am achizitionat o pereche de ghete dintr-un showroom al unui magazin online. In momentul in care le-am primit am probat gheata ... (vezi toată discuția)