Exista un pfa ce are cont deschis si la trezorerie pentru incasare subventii de la stat. Tranzactiile din acel cont se trec in Registrul de incasari si plati? Intotdeauna banii respectivi sunt transferati in contul bancar al pfa ului si apar pe extrasul acela, pfa ul inregistrandu-i la incasari prin banca , neimpozabile. Ar fi o dubla incasare.
george-neagu
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Treceti numai ce este din extrasul de cont de la contul bancar. Dar oricum sa aveti in vedere ca nu se trece automat totalul din registru in d200. Sa nu fie acolo si cheltuieli deductibile partial. sau nedeductibile
Declaratia 201
DianaGherea
Buna ziua.
Am un PFA CAEN 6201 (realizarea software la comanda). Am lucrat doar cu clienti din strainatate si tot ce am incasat, am incasat prin contul ... (vezi toată discuția)
Completare rjip
silvis
Va rog sa ma lamuriti!!PFA neplatitor de TVA,am primit in anul 2017 subventii APIA in contul bancar.toate operatiunile evidentiate in extrasul de cont trebuie ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.