avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1308 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA Contract comodat bunuri
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA Contract comodat bunuri

Buna ziua,

Se doreste a se deduce 50/ cheltuielile cu reparatiile , combustibilul pentru utilaj agricol, masina personala si telefon intrucat sunt folosite si in interes personal si pentru pfa. La utilajul agricol nu exista actele de achizitie (cumparat de la un
vecin), se poate face ctr comodat pe el? Utilajul e folosit strict de catre pfa.

Mersi
Cel mai recent răspuns: ostia , utilizator 12:23, 28 Februarie 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, contract de comodat la utilajul agricol. Nu deduceti cheltuielile cu acel telefon daca contractul si factura nu sunt pe pfa.
Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina personala folosita in interes de munca pe pfa FlorinDP FlorinDP Buna ziua, Am contract de comodat pentru masina personala pe PFA. In prezent imi deduc 50% din combustibil ( nu fac foi de parcurs, etc). Doresc sa atasez la ... (vezi toată discuția)
Ce cheltuieli poate deduce pfa? bygserv bygserv Buna ziua. Revin din nou pe acest forum ( foarte folositor dealtfel ) cu inca o intrebare. Inafara de cheltuielile cu achizitia produselor care privesc ... (vezi toată discuția)
Pot să deduc 50% din cheltuielile cu mașina personală, fără a face foi de parcurs, dacă o trec pe pfa prin contract de comodat? Loed Loed Buna. Pot sa deduc 50% din cheltuielile cu masina personala daca o trec pe PFA prin contract de comodat, dar fara foi de parcurs? Multumesc. (vezi toată discuția)