avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Executare silita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Executare silita

Buna ziua. In 2015 am primit un imprumut de la socru meu impreuna cu nevasta la notariat pe un an. Intre timp nevasta a decedat. Eu nu de mult am primit de la un executor o somatie mobiliara ca socrul a dat datoria la executor. Intrebarea ar fii!Eu am trei copii minori succesiunea nu a fost facuta inca dupa ce a murit nevasta.Cum e mai bine ptr mine sa fac succesiunea sa sa las sa faca executorul.Am doua imobile in proprietate sa fac pe amindoua succesiunea daca o fac eu,sau sa fac pe numai pe una dintre imobile succesiunea. In mare parte una dintre imobile ar acoperi datoria si cu un credit de la banca.Sa cedez parte me de mostenire la copii?Cum ar fii mai bine.

Alte discuții în legătură

Moștenire Ghiță100 Ghiță100 Am o problema cu un cumnat pe o moștenire Nu vrea să trimită procura sa facem succesiunea pe soacră-mea care a murit acum un an Socru vrea să îi ... (vezi toată discuția)
Succesiune, testament elisabeta propszt elisabeta propszt Soacra a murit anul acesta in februarie. Socru a murit in 1993. In anul 1996 s-a facut titlurile de proprietate. Pentru ca nu s-a facut succesiunea, dupa ... (vezi toată discuția)
Cum se face mostenirea? MarialuNan MarialuNan Buna ziua. Sotul meu a decedat recent. Dar anul trecut a decedat socrul meu. Sotul are o sora fara mostenitori. Si nu a facut mostenirea dupa socru, ca a spus ... (vezi toată discuția)