avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Modificare nume in urma casatoriei pt SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Modificare nume in urma casatoriei pt SRL

Buna ziua,
Detin calitatea de asociat unic al unui SRL pe care l-am infiintat cand eram necasatorita. Dupa casatorie trebuie notificat la Registrul Comertului noul nume insotit de copie CI si certificat de casatorie?
In cat timp se poate notifica acest lucru, exista un termen limita ?
Se face gratuit sau contra cost? Se vor emite alte acte ?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Inchidere punct de lucru tatianato tatianato Buna ziua! Am si eu nevoie de o informatie.Am inchis punctul de lucru si vreau sa stiu ce demersuri trebuiesc facute. (vezi toată discuția)
Cat costa infiintarea unei srl-d? poplau20 poplau20 Buna ziua! Am citit mai multe stiri despre infiintare SRL-D, peste tot scrie ca e gratuit, trebuie platita numai timbrul,dosarul, si semnatura unui avocat pe ... (vezi toată discuția)
Stie cineva? roshia roshia 1.cat ma costa infiintarea unui srl cu 2 actionari?dar deschiderea unui punct de lucru? 2.pretul unui srl. in care introduc tot codul caen e diferit fata de ... (vezi toată discuția)