avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Secretar registratura
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Secretar registratura

Buna ziua.poti fi secretar registratura in primărie cu studii gimnaziale?in grila de salarizare este aceasta rubrica de secretar cu studii m/gm
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:43, 3 Martie 2018
In general, se cer studii medii.
Da știu că în general se cer studii medii! Dar având în vedere faptul că eu sânt angajata deja pe acest post , exista riscul sa mi se desfacă contractul de munca? Am liceul și post lucrează dar fara diploma de bac! Mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Martie 2018
folie, utilizator
Pentru care motiv sa vi se desfaca c.i.m. ?
Pe motiv că nu am studii medii!!
In practica judiciara s-a decis ca, lipsa indeplinirii conditiilor de studii pentru ocuparea unei functii conduce la nulitatea contractului individual de munca (Marin Voicu, Mihaela Popoaca – “Dreptul muncii. Tratat de jurisprudenta romana si europeana”, vol. I, Editura Lumina Lex Bucuresti, 2001, p. 86 decizia civila nr. 473/1997 a Curtii de Apel Ploiesti)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functii in mediul privat Dan PM Dan PM Buna ziua, Lucrez la o firma privata si am toate atributiile unui designer industrial din cor dar nu mi-am luat inca licenta. Pot fi trecut de catre director ... (vezi toată discuția)
Angajata la o primarie AlbuSteluta AlbuSteluta am liceul terminat la FR dar nu am bacul cum ma trece cu medii sau cu medii generale (vezi toată discuția)
Buna ziua. va rog să mă ajutați cu următoarele întrebări: ... Ana Corina P Ana Corina P Buna ziua. Va rog să mă ajutați cu următoarele întrebări: - pot angaja pe o funcție de Secretara Cod cor 412001, o persoana care are 12 clase absolvite ... (vezi toată discuția)