avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract digi rds rcs
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract digi rds rcs

Buna ziua. In data de 18.02.2018 am achizitionat 2 telefoane digi Mobil optim nelimitat pentru 24 de luni. Ieri, telefoanele nu mai puteau fi folosite, am cerut rezilierea contractului , doar daca platesc 1099 lei ( taxa de conectare so pretul telefonului) . As putea depune o plangere la anpc. Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:46, 27 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Plângerea va fi pentru telefoane, firește. ANPC vă va solicita să faceți dovada că ați încercat rezolvarea amiabilă, dar soluția oferită nu e convenabilă. Așa e procedura
Imi cer scuze , achizitia a fost pe 18.11.2016. Chiar daca telefoanele pot fi reparate, Eu nu mai doresc abonamentul si vreau Sa reziliez contractul, dar ma obliga Sa platesc pentru rezilierea acestui contract. Va multumesc !
Ultima modificare: Miercuri, 21 Februarie 2018
Costicaoprea, utilizator
Inteleg ca nu aveti motive tehnice/ de calitate ca sa cereti rezilierea contractului: raman cele civile. Iar aici primeaza contractul.
De altfel, toate firmele de telefonie mobila au clauze din astea pentru abonamentele cu telefoane incluse.
ANPC n-are nici o legatura cu situatia descrisa dupa precizari.
Japca pe fata [ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 27 Februarie 2018
Costicaoprea, utilizator

Alte discuții în legătură

Rezilere contract rds sau downgrade digi mobil Snakeone Snakeone Salut, parintii mei au prelungit contract cu rds pe 24 de luni, ( din cate am inteles au mers din casa in casa sa prelungeasca contractul, asta acum vreo 2 ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila horia2005 horia2005 Buna ziua. Pe scurt problema mea este urmatoarea. Ieri am fost la caseria RDS-RCS pentru a rezilia un contract de telefonie mobila. Dupa discutiile purtate cu ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie Tanasiri25 Tanasiri25 Bună seara! As dori să mă lămuriți intr-o privință. Pe contractul de telefonie mobilă am 4 abonamente (3 telefoane si internetul de la modem). Doresc ... (vezi toată discuția)