avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Deschidere proces de paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Deschidere proces de paternitate

Se poate, ca o persoana, in calitate de copil nerecunoscut de catre tata, sa poata deschide proces in instanta, pentru obligarea presupusului tata sa faca un test ADN?
Mentionez ca au trecut 39 de ani: in anul 1979 a avut loc un proces (detin copia dosarului), s-au facut doar teste de sange, in prima instanta s-a stabilit ca este tatal meu, iar la recurs, pe baza declaratiilor unor martori, paternitatea nu a mai fost recunoscuta. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Se poate stabiliri paternitatea doar pe declarații de martori? tatăl a decedat în urmă cu o săptămână sanda2s sanda2s Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu sfaturi in urmatoarea speta: Copil nascut dintr-o relatie de concubinaj nu a fost recunoscut de catre tata dar acesta a ... (vezi toată discuția)
Pot sa imi castig paternitatea? anucy anucy mama mea este fiica nelegitima a unui domn.acesta in timpul vietii nu a recunoscut-o,ea crescand intr-o casa de copii.poate cere sa ii se faca testul de ... (vezi toată discuția)
Test adn paternitate lumifatu lumifatu Un tanar doreste sa faca un test ADN pt a-l prezenta la tribunal pt a dovedi ca cel care-i era trecut in certificatul de nastere drept tata, nu ii este tata ... (vezi toată discuția)