avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu indemnizatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu indemnizatie copil

Buna seara! Care este venitul corect care se trece in adeverinta CIC ? avand in vedere ca 3 luni ale salariatei, in statul de plata figureaza ca fiind zero? Trecem venitul net, salariul net sau restul de plata? Sunt constienta de diferenta dintre cele 3 ,doar ca parerile sunt impartite! Imi doresc sa diminuez pe cat posibil riscul de a gresi adeverinta salariatei! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:05, 23 Februarie 2018
Se trece : suma încasată de persoana îndreptățită, rezultată după aplicarea cotei de 16% asupra bazei de calcul al impozitului determinate ca diferență între venitul net din salarii calculat prin deducerea din venitul brut a contribuțiilor obligatorii aferente unei luni și a deducerii personale acordate pentru luna respectivă și contribuțiile la fondurile de pensii facultative, precum și cotizația sindicală plătită în luna respectivă pentru veniturile din salarii, la locul unde se află funcția de bază.

De ce figureaza cu 0?
Ultima modificare: Vineri, 23 Februarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta 12 luni pentru concediu ingrijire georgiana neacsu georgiana neacsu Buna ziua. La dosarul pentru Concediu ingrijire copil pana la 2 ani, adeverinta pentru ultimele 12 luni lucrate se completeaza cu venitul net (restul de ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu crestere copil Mia4 Mia4 Buna ziua,pt calculul ccc,trebuie eliberata adev de catre angajator cu veniturile nete pe ultimile 12 luni. Intrebarea mea este unde va fii trecuta si valoarea ... (vezi toată discuția)
Adeverinta crestere copil vicsilron vicsilron Pentru a completa adeverinta pentru cresterea copilului mi se cere venitul net. In statul de plata am rubrica de venit net suma din care trebuie scazuta ... (vezi toată discuția)