avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratii la fisc
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratii la fisc

In decembrie 2017 am participat la o testare cosmetica in urma careia am incasat 90lei. Firma la care particip pt aceste testari a declarat venitul si l a impozitat. Eu trebuie sa declar ceva vis a vis de acest venit? In anul 2018 intentionez sa mai particip la aceste testari. Trebuie sa depun declaratii la fisc si care ar fi acelea?

Alte discuții în legătură

Declaratia 212 - neclaritati impozite 2017 (cas pt dividende incasate in 2017) cristi_22 cristi_22 Buna ziua, Sunt salariat (8 ore, salar peste salar minim). Am si un PFA norma de venit. Norma de venit pt 2017 a fost injumatatita (adeverinta salariat) ... (vezi toată discuția)
Plata cass la dividende eda_68 eda_68 Buna ziua Am o situatie: doi asociati vor sa-si ridice dividende (sunt peste 22800 lei) Asociatul 1 are in 2017 declarate venituri din act. independente in ... (vezi toată discuția)
Declaratie unica venituri din dividende elena689 elena689 In anul curent o persoana fizica a depus declaratia unica pentu cass aferent venituri din dividende realizate in 2017 si incasate in 2018; la completarea ... (vezi toată discuția)