avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Schimbarea programului in unitatea de invatamant
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Schimbarea programului in unitatea de invatamant

Buna ziua!

Am o mica problema in care va solicit sprijinul.
La scoala in care studiaza copilul meu(ciclul primar) a intervenit o problema iar acum la mijlocul anului scolar si in timpul celui de al doilea semestru directorul unitatii de invatamant a decis ca elevii din clasa copilului meu sa fie mutati la programul de dupa amiaza .
Mentionez faptul ca invataroarea ar trebui sa suplineasca o alta colega iar dupa ce termina cu prima clasa sa ramana pentru a preda celei de a doua clese.
Problemele mele sunt urmatoarele :
Este normal sa se ia o astfel de decizie (care este in detrimentul copiilor ,lor urmand sa li se schimbe programul la mijlocul anului scolar.)fara consultarea in prealabil cu parintii ?
Ce posibilitate avem noi ca parinti sa contestam o astfel de dedcizie ?

Va multumesc anticipat !

Ultima modificare: Vineri, 23 Februarie 2018
gabrielarau, utilizator

Alte discuții în legătură

Imputernicire pentru a desemna/imputernici o terta persoane sa ... papaucavlad papaucavlad Imputernicire pentru a desemna/imputernici o terta persoane sa insoteasca copilul la scoala, sa il predea la clasa si sa il preia de la clasa inscrisul ... (vezi toată discuția)
O chestiune legata de liceu maestrulvlad maestrulvlad In primul rand imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie.In al doilea rand doresc sa va adresez o intrebare, poate unii dintre voi ma puteti ajuta.Am un ... (vezi toată discuția)
Exmatriculare din cauza absențelor. ma pot întoarce la liceu? Simonel23 Simonel23 Buna ziua! In clasa a 11-a semestrul 2 Aprilie, nu m am mai dus la școala, am fost exmatriculata din cauza absențelor. Am drept de reîntoarcere. As vrea sa ... (vezi toată discuția)