avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dovada talon auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dovada talon auto

Buna ziua!
Sunt Nicoleta, locuiesc in Barcanesti-Prahova si am urmatoarea problema.
Am pus instalatie GPL pe autoturismul proprietate personala; am fost la RAR pentru omologare, mi-a fost trecuta instalatia in CIV si am mers la Politie pentru a depune actele pentru un nou talon auto.
Mi s-a spus ca nu poate sa imi dea dovada in aceeasi zi; emiterea dovezii este intre 3 si 5 zile ( am fost joi si mi s-a spus ca imi da dovada luni ) .
Nu pot sa fac lucrul asta pana nu raman in concediu.
Exista o baza legala pentru emiterea dovezii inlocuitoare a talonului?
Suntem, totusi, intro evidenta COMPUTERIZATA!
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Motor cielo schimbat mircea111radu mircea111radu Buna seara! Am si eu o intrebare am schimbat motorul de pe un autoturism cielo pentru ca consuma ulei si intretimp mi-a expirat butelia de gpl, am schimbato ... (vezi toată discuția)
Certificat retinut - lipsa transcriere auto si gpl neomologat dar nefunctional AlexandruOprea AlexandruOprea Buna seara, Sora mea detine un autoturism marca bmw inmatriculat pe numele ei in Romania, masina pe care o foloseste mai mult mama. La inceputul anului, ... (vezi toată discuția)
Talon auto retinut. posibil abuz in serviciu. Argaseala Dragos Argaseala Dragos Buna seara! Mi-a fost reținut talonul mașinii pe motivul că foliile de pe spate si luneta nu sunt omologate RAR. Pe geamuri exista acele timbre ... (vezi toată discuția)