avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... vechime in activitatea juridica
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

vechime in activitatea juridica

postul de colector creante reprezinta vechime in munca juridica?ce ar trebui sa fie trecut in CIM la felul muncii pentru a dobandi vechime in munca juridicaA multumesc
Cel mai recent răspuns: ramona legal , utilizator 13:21, 27 Octombrie 2009
Pai jurist sau consilier juridic, nu?
Jurist...sau cel care exercita o profesie juridica .
Printre ele ,se enumera si cea de consilier juridic.
numai daca este mentionat cons jur sau jurist
Din punctul meu de vedere trebuie sa ai intai calitatea de consilier juridic, adica sa fi inscris in colegiul consilierilor juridici si sa ai exercitiul profesional prin inscrierea in cim a functiei juridice corespunzatore - consilier juridic.

Cred ca denumirea de jurist / jurisconsult a fost in mod eronat pastrata in COR, mai ales dupa abrogarea Decretului 143/1955, in mod expres, prin Legea 514/2003.

Eu am o prietena care acum e avocat def., iar cei de la Barou nu au primit-o decat dupa ce a dus adeverinta de la Colegiul Consilierilor Juridici de vechime in profesie.

Asa ca mai gandeste-te.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta dintre consilier juridic si juristconsult claudiughebauer1975 claudiughebauer1975 Sunt coduri cor diferite pentru cele doua denumiri. Care este diferenta, poti fi angajat la un srl pe fiecare din aceste pozitii cu cim, conteaza daca nu ... (vezi toată discuția)
Care este forma corecta in cartea de munca? jurist sau consilier juridic? meerceea meerceea Am o simpla intrebare...care este forma corecta in cartea de munca? jurist sau consilier juridic? exista vreo lege in care se stipuleaza?ms (vezi toată discuția)
Incadrare functie ilegala in cim PERESCU ANDREEA PERESCU ANDREEA Buna ziua, Mi s-a schimbat incadrarea din consilier juridic in jurisconsult, printr-un act aditional la CIM, care a fost inregistrat prin Revisal. La ... (vezi toată discuția)