avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... se anuleaza competentele in situatia data?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

se anuleaza competentele in situatia data?

Buna ziua. Copilul meu a dat cele doua competente(lb. romana si digitale).La lb. engleza a cerut voie la toaleta.Pe hol a spus insotitorului ca vrea sa dea un mesaj acasa(avand probleme familiale). Acesta nu a spus nimic ci a facut un gest din umeri. Cop[ilul s-a dus in sala de bagaje si a scos telefonul din geaca ce se afla in spatele salii. Atunci l-a vazut un profesor ,i-a spus ca nu are voie si sa se duca in clasa. Nu a mai fost la toaleta si s-a dus in clasa unde a continuat proba. Dupa terminarea acesteia directorul i-a spus ca este eliminat deoarece a fost tentativa de frauda, nemaiprimindu-l a doua zi sa continuie examenul. In metodologie scrie ca nu ai voie cu telefonul si alte materiale in sala de examen.El a cerut voie insotitorului ,nu a avut telefonul in sala de examen si a fost trimis in sala unde a continuat examenul. De ce din atatia supraveghetori nu l-a impiedicat nimeni si de ce insotitorul care a recunoscut ca i-a cerut voie nu a stat in spatele lui pentru a nu intra la bagaje?Este legal cum s-a procedat?Ce as putea sa fac?Am facut plangere la liceu si la inspectoratul scolar unde am spus exact ceea ce v-am mentionat si dv..Multumesc.

Alte discuții în legătură

Abuz cadru didactic NordSwan NordSwan Ma confrunt cu urmatoarea problema: baiatul meu a terminat clasa a 8-a si tocmai a dat examenul de capacitate pentru intrarea la liceu. La prima proba, cea de ... (vezi toată discuția)
Fiica mea este eleva de gimnaziu la liceul de muzica ... Alexandra Fit Alexandra Fit Buna seara, Fiica mea este eleva de gimnaziu la Liceul de Muzica din Brasov. Aici invata elevi din clasa 0 pana in clasa a XII-a. Scoala dispune de doar 3 ... (vezi toată discuția)
Sugestii pentru formularea plangerii penale. br_nicku br_nicku Multumesc anticipat tuturor care imi vor raspunde. Deasemenea tin sa clarific de la inceput ca nu am mari asteptari in ceea ce priveste finalitatea plingerii ... (vezi toată discuția)