avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Valoare venit peste care trebuie autorizare
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Valoare venit peste care trebuie autorizare

Buna ziua!
Care este legea in care se precizează venitul abținut din alte activități si când trebuie sa te autorizezi.? Ca nu am găsit nimic in acest sens. Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 25 Februarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: HliAny , utilizator 18:10, 25 Februarie 2018
Nu este asa ceva. Pentru orice activitate economica trebuie pfa sau srl desfasurata in afara unui contract de munca.

Dar înainte era daca câștigai până in salariul minim nu erai obligat sa te autorizez. De când e schimbata legea?
george-neagu a scris:

Nu este asa ceva. Pentru orice activitate economica trebuie pfa sau srl desfasurata in afara unui contract de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot angaja ca pfa? ciprian_balica ciprian_balica Ma refer aici nu la CIM ci la contract de mandat sau ceva. Eu vreau sa prestez o activitate de spalatorie auto si am deja un pfa. Pot \"angaja\" spalatori cu ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri functionare pfa mircea101 mircea101 Buna seara Angajatorul (SRL) mi-a propus sa colaboram prin PFA ... pe langa faptul ca toata chestia presupune niste costuri (cam mari din pct meu de vedere) ... (vezi toată discuția)
Asigurari sociale richy richy Buna ziua, Am cautat pe forum dar nu am gasit un raspuns clar. Vreau sa imi infiintez un PFA pe sistem real. Mentionez ca sunt angajat cu norma de 4 ore ... (vezi toată discuția)