avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Concediu de risc maternal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Concediu de risc maternal

Pentru calculul concediului de risc maternal din ce salar brut sau net se calculeaza venitul lunar? Pt ca daca calculez din net 75% iese cat primesc eu acum de la firma. S-a schimbat legea sau au greșit cei de la firma?

Alte discuții în legătură

In concediul de risc maternal voi fi platita tot la aceeasi data ca inainte cand eram la servici si tot pe cardul de salarii? nicoleta1987 nicoleta1987 buna ziua am si eu o nelamurire:am bagat dosarul de risc maternal si as dorii sa stiu cum si cand voi fii platita. la fel ca inainte pe cardul de salarii la ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu de risc maternal Agripin Agripin Ma puteți ajuta va rog cu calculul unui concediu de risc maternal ? Salariul brut pe luna octombrie a fost 2200, iar din noiembrie a fost 2520. Mulțumesc (vezi toată discuția)
Calculul concediului de risc maternal si concediului de sarcina si lauzie gan92 gan92 Buna ziua.In O.U.G.nr.96/14.10.2003 art.11,alin.2 se arata ca,,cuantumul indemnizatiei de risc maternal este egal cu 75% din media veniturilor lunare realizate ... (vezi toată discuția)