avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa poluare

Pentru recuperare taxa am nevoie de copie talon inmatricularepe care nu-l mai am deoarece am vandut autovehiculul. Detin copie carte si copie chitanta . Cum procedez ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: pepystef , utilizator 11:03, 26 Februarie 2018
Conform cu OUG nr. 52/2017, completată și modificată de OUG nr. 68/2017, se poate solicita restituirea taxei auto și în cazul în care autoturismul a fost vândut, prin depunerea unei cereri la ANAF. La cerere se anexează, în original sau în copie, documentul doveditor al plății respectiv chitanța fiscală, ordinul de plată și extrasul de cont, după caz, care să ateste efectuarea plății acesteia, precum și copiile cărții de identitate a vehiculului și a certificatului de înmatriculare. Restituirea se poate solicita și dacă nu dețineți copia documentului de plată.
Nu mai detin certificatul de inmatriculare !!!!! Ce fac ? Multumesc !

pepystef a scris:

Pentru recuperare taxa am nevoie de copie talon inmatricularepe care nu-l mai am deoarece am vandut autovehiculul. Detin copie carte si copie chitanta . Cum procedez ? Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare tincuc tincuc Referitor la recuperarea taxei de poluare- precizez că am plătit aceasta taxa în 2008, între timp, autoturismul a fost vândut, mai exact in anul 2011. In ... (vezi toată discuția)
Buna ziua Taxaauto Taxaauto Am imatriculat o mașină în martie 2016 , după câteva luni am vânduți, am înțeles că îmi pot recupera taxa chiar daca e vanduta, dețin copie a ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de prima inmatriculare GGhinea GGhinea Buna ziua, vreau sa recuperez taxa de prima inmatriculare dar nu mai am chitanta cu care sa fac dovada ca am platit. O pot recupera de undeva? Cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)