avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sesizare ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sesizare ITM

Buna ziua.
Am facut o sesizare la ITM,in cat timp primesc raspuns? Sesizarea am trimiso online,raspunsul il primesc tot online? Sau prin posta? Mentionez ca in sesizare a trecut toate datele mele.
Multumesc anticipat celor care ma pot ajuta cu raspunsul.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:59, 27 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Termenul de raspuns este de maxim 45 de zile de la data inregistrarii petitiei (normal este de 30 de zile la care se poate adauga inca 15 zile de prelungire a termenului), conform OG 27/2002.

Raspunsul la sesizare il primiti , de regula, tot pe adresa de email.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen legal raspuns de la itm Sophia1975 Sophia1975 Bună ziua! Am inaintat o petitie/reclamatie la Ispectoratul Teritorial de Munca Bucuresti in legatura cu abuzurile, ilegalitatile angajatorului meu. Nu este ... (vezi toată discuția)
Institutiile statului in cat timp trebuie sa-ti dea un raspuns la o problema ridicata ? sd sd Am depus la secretariatul scolii unde am catedra, un dosar privind reincadrarea pe post conform Ordinului Ministrului Educatiei, nr. 3235 din 09.02.2010. ... (vezi toată discuția)
Dreptul de petitionare. modalitatea de transmitere a petitiei si termenul de raspuns ContSters278009 ContSters278009 Buna, va rog sa-mi spuneti care este termenul in care o institutie publica respectiv primarie, este obligata prin lege sa raspunda la o petitie, sesizare, ... (vezi toată discuția)